Jordan Chandler jellemzése Michael Jackson nemi szervéről

Kényes téma következik, de muszáj beszélnünk róla, ugyanis a Michael Jacksont pedofíliával vádolók legütősebb érve – legalábbis ők azt hiszik – az, amikor azt mondják, hogy „Jordan Chandler pontosan leírta Michael Jackson nemi szervét – ennél nagyobb bizonyíték nem kell.”

Valóban ütős bizonyíték…. lenne, ha igaz lenne. Csakhogy nem az! Mégis, akkor miért jön elő újra és újra elő ez az érv az „antik” részéről? Miért vágják mint megfellebbezhetetlen tényt ezt az arcunkba? Miért hiszi azt az emberek egy nagy része, hogy ez igaz?

Nos, azért, mert mind a Jacksont megszállottan üldöző kerületi ügyész, Tom Sneddon és PR holdudvara (Diane Dimond és társai), mind a média ezt a hazugságot sulykolták a közvéleménybe másfél évtizeden keresztül! A tények azonban egészen másról tanúskodnak!

Az előzmények:

Chandlerék vádjai alapján 1993 decemberében a kerületi ügyész elrendelte, hogy a rendőrség készítsen fotókat Michael Jackson nemi szervéről, hogy aztán azokat összehasonlíthassák azzal, ahogyan a fiú jellemezte azt. Hozzá kell tenni, hogy egyáltalán nem bevett gyakorlat ez a szexuális molesztálási ügyekben.

Íme ennek a jelenetnek a leírása J. Randy Taraborelli „Magic and Madness” („Varázslat és Őrület”) című Jackson-életrajzából:

”Semmi sem volt megalázóbb Michael Jackson számára, mint amikor a rendőrség meztelenül lefotózta, amikor a 13 éves Jordie Chandler vádjaival kapcsolatban nyomoztak. A fiú részletes leírást adott a sztár testéről és a detektíveknek ellenőrizni kellett, hogy igaz-e. Jacksont figyelmeztették, hogy ha nem működik együtt, akkor letartóztatják és bilincsben vezetik el.

Amikor a rendőrség megérkezett Neverlandra az ügyvédeknek egy órájukba telt, hogy meggyőzzék arról: hagyja el a hálószobáját. Végül kijött a nappaliba láthatóan zaklatott állapotban, egy barna köntösben. Az arcát eltakarta a kezeivel, mintha csak a paparazziktól védekezne.

Mondták neki, hogy álljon egy emelvényre a szoba közepén. „Kérem, ne tegyék ezt velem.” – könyörgött. „Uram, nincs más választásunk.” – mondta az egyik detektív. Miközben Elizabeth Taylor egy portréját bámulta a falon, Jackson levette a köntöst, alatta fürdőnadrágban volt. „Ezt is le kell vennie, uram.” – mondta a detektív. Michael levette a fürdőnadrágot…. alatta egy boxeralsó volt. „Kérem, uram.” – mondta a detektív.

Michael sírva vette le a boxert és ott állt, nemcsak a ruháitól, de minden méltóságától megfosztva. Minden szem rámeredt, hogy lássák körül van-e metélve, ahogyan Jordie állította (nem volt). „Ó, Istenem!” – pityeregte Michael. Úgy tűnt mindjárt elájul.

A rendőrök lassan körülvették, jegyzeteltek a testéről, a feneke és a nemi szerve színéről. Egy fotós fényképezett mielőtt Jackson leugrott az emelvényről. „Elég volt!” – mondta és kiszaladt a szobából.

15 perc sírás, üvöltözés és könyörgés után az ügyvédje meggyőzte, hogy térjen vissza. Gyászos kesergés hangjait visszhangozta a ház. Michael Jackson megtört. Léptei hangja dübörgött a padlón és ismét ott állt meztelenül. Még több kép. Aztán videó. „Kérem, befejezhetnénk?” – könyörgött.

Az egyik orvos elővett egy vonalzót, mire Jackson orvosa közbelépett: „Elég volt!” – mondta szigorúan. „Mike, öltözz fel!” Jackson kirohant a szobából, remegve és üvöltve. „Hogy történhetett ez meg velem?””

A Chandler-féle ügy is ismét a figyelem középpontjába került Jackson 2005-ös pere alatt és akkor a Smoking Gun című, híres jogi esetekkel foglalkozó (egyébként számos más médiumhoz hasonlóan Jackson ellen elfogult) weboldal a következőképpen elevenítette fel Jordan Chandler leírását az énekes privát testrészeiről:

„Chandler térképet adott nekik (a Los Angeles-i Rendőrség detektívjeinek) Jackson övön aluli földrajzához, amely szerinte jól elkülöníthető „foltokat” tartalmaz a fenekén és egyet a péniszén, amely „világos színű – hasonló az arcához”. A fiú információja annyira precíz volt, hogy azt is megmondta hová esik a folt, amikor Jackson pénisze erekció állapotában van, valamint az előadó fan szőrzetének a hosszát és azt, hogy körül van metélve.”

http://www.thesmokinggun.com/michaeljackson/010605jacksonsplotch.html

A bekezdés jellemző arra, hogy az amerikai média hogyan ferdített el tényeket annak érdekében, hogy bűnösnek tűntesse fel a popsztárt, azonban a Smoking Gun távolról sem az egyedüli volt, amely ezzel a fals információval operált – a média nagy része ezt tette! Nem csoda tehát, hogy a mai napig sokan azt hiszik: Chandler jellemzése Jackson nemi szervéről pontos és meggyőző volt.

A média ezen információjának forrása nem volt más, mint Tom Sneddon, a kerületi ügyész, aki 1993-tól nyugdíjba meneteléig megszállottan üldözte Jacksont, és aki a bíróságon a vádat képviselte 2005-ben. A közvélemény befolyásolását pedig különösen fontosnak tartotta: még PR-csapatot is fogadott a botrányok idején (közpénzből – teszem hozzá), s sokakban erős a gyanú, hogy 1993-ban, valamint az 2005-ös per előtt és alatt folyamatosan szivárogtatott ki információkat a média egyes képviselőinek – például Diane Dimondnak. Persze szigorúan úgy csomagolva, vagy éppen elferdítve azokat, hogy Jackson bűnösnek tűnjön. Ezáltal a közvélemény szemében már akkor kialakult a „bűnös” ítélet, amikor a tárgyalás még el sem kezdődött…

Sneddon azt állította, hogy Chandler leírása Jackson nemi szervéről pontosan egyezett a később készített fényképekkel. S lám, most a média is ugyanezt állította….

2005. május 26-án Sneddon egy bírósági beadványban ezt írja:

„Átnéztem Jordan Chandler vallomását 1993. december 1-jei interjújában. Megvizsgáltam Jordan Chandler rajzát, amelyet Ferrufino detektív kérésére készített és azokat a fotókat, amelyeket a Vádlott nemi szervéről készítettek. A fotók mutatnak egy jegyet a Vádlott péniszének jobb oldalán, körülbelül ugyanazon a relatív helyen, ahol Jordan Chandler jelezte a sötét foltot rajzán a Vádlott erekcióban lévő péniszén. Úgy hiszem, az elszíneződés, amelyet  Chandler azonosított a rajzán, nem olyan dolog, amit kitalálhatott, vagy véletlenül megláthatott. Úgy hiszem, hogy Chandler valósághű leírását a Vádlott péniszének elszíneződött részéről gyakorlatilag alátámasztják a fotók, amelyeket a Santa Barbara-i sheriff detektívjei készítettek később.”

De mi az igazság?

Az igazság az, hogy Jackson nemi szervén – akárcsak teste más részein – valóban voltak a vitiligo nevű bőrbetegségből származó elszíneződések és foltok. Ha Jordan sosem látta az énekes nemi szervét, akkor hogyan találhatta ezt ki? – kérdezhetjük, és ez a kérdés nagyon is jogos.

A válasz azonban egyszerű: azt, hogy a vitiligo nevű bőrbetegségben szenved, Michael Jackson 1993 februárjában ország-világ előtt elismerte egy Oprah Winfrey-nek adott interjúban. Ha fellapozzuk a vitiligóról szóló szakirodalmat, akkor láthatjuk, hogy a vitiligóra jellemző tünet ez a foltosodás – és kifejezetten ki szokták emelni, hogy a nemi szervek környékén általában fokozottan jelentkezik.

Chandlerék is tudták ezt, amire a legjobb bizonyíték megint csak Ray Chandler (Jordan nagybátyja) „All that glitters” („Minden ami fénylik”) című könyvében található. Ray Chandler a könyvben ugyanis felidéz egy párbeszédet testvére Evan (Jordan édesapja) és Jordan ügyvédje, Larry Feldman között:

„Feldman: Ó igen, Lauren Weis (a Los Angeles-i kerületi ügyész – a ford.) azt mondta ma nekem, hogy ez a betegség, amiben Michael szenved, ez a vitiligo, ez képes változtatni a helyét, így bármit is mond Jordie, az lényegtelen. Nagyon gyorsan változhatnak a foltok.

Evan: A francba, úgy tűnik ezeknek mindenre van válaszuk.

Feldman: Nem, ez nekünk csak jó!

Evan: Miért?

Feldman: Mert ha Jordannak igaza van (abban, hogy hol jelöli meg a foltokat), akkor igaza van, ha pedig nincs, akkor van rá magyarázatunk.

Evan: Ha!

Feldman: Nem veszíthetünk.”

Még egyszer hangsúlyozom: a fenti párbeszéd forrása a Chandler-család egy tagja!

További adalék ehhez az, hogy Michael Jackson magándetektívje, Anthony Pellicano, amikor kikérdezte Jordan Chandlert arról, hogy molesztálta-e valaha a sztár (akkor Jordan egyébként azt mondta, hogy nem), azt a kérdést is feltette a fiúnak, hogy látta-e valaha meztelenül Jacksont. Jordan azt felelte, hogy egyszer az énekes felhúzta a pólóját a hasán, hogy megmutassa neki a vitiligótól származó foltjait.

Magyarul Chandlerék nagyon is tisztában voltak azzal, hogy Jackson milyen betegségben szenved és annak milyen foltok a tünetei.

Mindazonáltal álljunk meg egy pillanatra a Smoking Gun által közölt leírásnál és Tom Sneddon beadványánál és nézzük csak meg őket egy kicsit tüzetesebben! A Smoking Gun szerint Chandler vallomása „jól elkülöníthető foltokról” beszél az énekes „fenekén” és egy foltról a péniszén, amely világos színű – hasonló az arcához”.

Ugyanakkor Sneddon azt írja, hogy Chandler egy sötét foltot jelzett Jackson erekcióban lévő péniszén.

Szóval akkor sötét alapon világos folt, vagy világos alapon sötét folt? Úgy tűnik, Chandler eredeti vallomásában egy sötét alapon világos folt szerepelt, míg ez Sneddon 2005-ös beadványában már világos alapon sötét foltra változott. Valószínűleg azért, mert a fényképeken az volt….

Azt is érdemes megfigyelni Sneddon beadványában, hogy olyan kifejezéseket használ, mi szerint a folt „körülbelül”, illetve „relatíve” ott van, ahol azt Chandler jelezte. Ismerve Sneddon módszereit és dezinformálásra való hajlamosságát, ha ő azt mondja „körülbelül” ott van, akkor az a folt valószínűleg nem ott van…

A foltokat azonban elhanyagolhatjuk (annál is inkább, mint ahogyan Ray Chandler könyvében is szerepel azok egy vitiligós betegnél folyamatosan változtatják a helyzetüket és Jackson nemi szervének lefényképezésére fél évvel azután került sor, hogy az állítólagos molesztálás történt).

Van ennél egy sokkal egyértelműbb, perdöntőbb részlete is Chandler jellemzésének: a fiú azt állította, hogy az énekes körül van metélve. Azonban a fényképezéskor az derült ki, hogy nem volt körülmetélve! Mint olvashattuk, a Smoking Gun weboldal azt állította Jordan helyesen mondta meg, hogy Jackson körül van metélve, azonban ez nem igaz! Csak annyi belőle az igaz, hogy Chandler valóban ezt vallotta. A fotók mást mutattak!

Érdemes megfigyelni, hogy beadványában Sneddon egy szót sem szól erről az „aprócska” tényről, amely úgy ahogy van dugájába dönti az egész állítást mi szerint Jordan helyesen jellemezte Jackson nemi szervét!

Egyébként a média nagy részére jellemző volt, hogy elhallgatták ezt a tényt, noha lehetett tudni – hiszen J. Randy Taraborelli például tudta, amikor megírta Jackson-életrajzát. Sőt, voltak újságírók, akik láthatták is az ominózus fényképeket – ilyen volt például, saját bevallása szerint, Geraldo Riveira (aki egyike volt azon kevés újságíróknak, akik Jackson ártatlansága mellett szálltak síkra, miután a tények, bizonyítékok alapján ez meggyőződésévé vált).

(Itt azért egy pillanatra érdemes azon elgondolkodni, hogy hogy a fenébe láthatták újságírók a Michael Jackson nemi szervéről készült képeket, amikor azokat szigorúan bizalmasan kellett volna kezelniük Sneddonéknak?! Milyen perverz indíttatásból mutogatták azokat a zsurnalisztáknak? De nem ez volt az egyetlen visszaélésük az ügyek során. Ezekről majd egy későbbi cikkben.)

De ha valakinek még mindig kétségei lennének, akkor a végső bizonyíték a Jackson halála után készült halottkémi jelentés, amelyben megemlítik azt a tényt, hogy az énekes nem volt körülmetélve.

Jordan minden bizonnyal ugyanúgy találgatott a körülmetélés kérdésében, mint a foltokéban. S egyáltalán nem véletlen, hogy a „körülmetélt” opciót választotta: ugyanis az Egyesült Államokban a férfiak túlnyomó többségét születésükkor körülmetélik – nem feltétlenül vallási, hanem kulturális vagy higiéniai-egészségügyi okokból. (S talán az is szerepet játszott a fiú tippjében, hogy az apja zsidó, így ő minden bizonnyal körül van metélve.) Így aztán annak nagyobbnak tűnt a valószínűsége, hogy Jackson körülmetélt, mint annak, hogy nem. Azonban a valószínűség ezúttal nem jött be….

Összefoglalva: az egész média-mítoszt, mely szerint Chandler leírása egyezett a fényképekkel arra építették, amit – nem éppen elfogulatlan félként – Tom Sneddon állított és etetett a sajtóval. Chandler egyéb foltokat is említ vallomásában Jackson altestén, de azokról mélyen hallgat Sneddon fent említett beadványa, éppen úgy, ahogy a körülmetéltség kérdéséről is. Mivel a körülmetéltséget a fiú nem találta el, talán a többi foltról is azt jelzi a hallgatás, hogy azokat sem. Sneddon egyetlen egy folton lovagolt, s állította, hogy azt Chandler pontosan jellemezte, ám a fent elmondottak alapján úgy tűnik, hogy annak sem találta el a színét és a helyét is csak „körülbelül” (azt is csak Sneddon szerint).

Jordan Chandler állítólagos rajza

Kering az Interneten egy rajz, amiről azt mondják ez az a rajz, amelyet Jordan készített Jackson nemi szervéről. A rajz eredetileg Victor Guiterrez „Michael Jackson was my lover” („Michael Jackson a szeretőm volt”) című szennykönyvéből való, így nem tudni mennyire hiteles. Guiterrez sok hazugságot összehord a könyvében, de érdekes módon vannak a birtokában olyan dokumentumok, amelyeket csak egy helyről kaphatott: Chandleréktől, így erős a gyanú, hogy akárcsak Ray Chandler „All that glitters” című könyve mögött, e mögött is Evan Chandler áll és ő szolgáltatta számára a dokumentumokat. Ez esetben lehet a rajz hiteles. Ha mégsem az, akkor az csak újabb adalék Guiterrez megbízhatatlanságához. Ha az, akkor pedig íme, mindenki láthatja azt a hihetetlenül „precíz”, „pontos” rajzot és leírást, amelyet Jordan készített és amely alapján Jacksont megalázták. Röhejes, nem? Vegyük észre jobb oldalon a kis négyzetben a jellemzés felett a felirat: „My theory” („Az én teóriám”). Szóval Jordannek teóriái voltak arról hogyan nézhet ki Michael nemi szerve, nem pedig tényei, állításai?

A képeknek utóélete is volt. A 2005-ös per után Michael Jackson beadványt intézett Sneddonhoz és visszakövetelte a nemi szervéről készült képeket, mondván, hogy már nincs rájuk szükség. Sneddon megtagadta a kérést. Nem ez volt az első alkalom: Jackson egyszer már az 1993-as ügy után is kérte azok megsemmisítését, a kerületi ügyész akkor sem volt hajlandó rá. Azt mondta, hogy elzárja a páncélszekrénybe arra az esetre, ha előjönnek más „áldozatok” is. 2005-ben tehát újfent megtagadta a kérést, noha akkor már egy felmentő ítélet is Jackson kezében volt. Sneddon azt állítja a képek jól el vannak rejtve valahol egy páncélszekrény mélyén, de ismerve a Santa Barbarai Kerületi Ügyészi Hivatal korábbi ténykedését, és azt, hogy előszeretettel szivárogtattak ki bizalmas anyagokat a médiának, nem véletlen, hogy Jackson nem volt nyugodt efelől. Sneddon ma már nyugdíjban van, és csak remélni lehet, hogy sosem fogjuk a bulvármédiában viszont látni a Michael Jackson nemi szervéről készült fotókat.

Fontos kiegészítés 2010. október 31-én: Egy roppant fontos dolgot elfelejtettem ebben a cikkben leszögezni (bár későbbi cikkekben említettem): A legjobb bizonyíték arra, hogy Jordan Chandler jellemzése Michael Jackson nemiszervéről NEM stimmelt az a TÉNY, hogy Jacksont nem tartóztatták le! Ha ugyanis a jellemzés helyes lett volna, akkor AZONNAL, ott a vizsgálat helyén letartóztatták volna és bilincsben vezették volna el! Ez egész egyszerűen így működik!

Ezzel szemben nemhogy nem tartóztatták le, de később két előzetes esküdtszék is elégtelennek ítélte a Sneddon által összegyűjtött bizonyítékokat, még arra is, hogy egyáltalán bíróság elé utalja az ügyet! Ezek a TÉNYEK egyértelmű jelei annak, hogy terjeszthet Sneddon bármit a médiában, azonban Jordan Chandler leírása Jackson nemiszervéről NEM egyezett a készített fotókon látottakkal, mert ha egyezett volna, akkor letartóztatták volna az énekest és vádat emeltek volna ellene – teljesen függetlenül attól, hogy Chandler hajlandó lett-e volna tanúvallomást tenni ellene a bíróságon!

További adalékok a támához ebben a bejegyzésben: https://jacksonaktak.wordpress.com/2010/08/25/chandlerek-nem-akartak-hogy-a-birosag-ele-keruljenek-a-jackson-nemi-szerverol-keszult-fotok/

Kategória: Az 1993-as ügy
Címke: ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

11 hozzászólás a(z) Jordan Chandler jellemzése Michael Jackson nemi szervéről bejegyzéshez

 1. Visszajelzés: nem is ember | csak az olvassa — én szóltam

 2. Gábor Iván szerint:

  sajnálattal kell tudatnom a kedves olvasokkal hogy szemlélettem alapján megyőződésd nyertem michael jackson élet vitelét ismervén az a meg tiszteltetés járrul ma kép vielve jakot hogy semmilyen féle kudarcot nem hagyott maga után talán macaulay culkin ismert cimborám is kép viselné ezt az ügyét hiszen ő állt a legkőzelebb hozzá semilyen féle rosszhisszemüségre nem lehet inditékot keresni az elhunyt pop királyrol hiszen be töltötte az egész világ on az egész élete sorát szegény hisz magára se alig akadt ideje bizonyosság az is hogy a lakása ugy nézz ki mint egy gyerek játszó ház ez is okkal tőrtént hisz nem adatott meg a lehetősége gyermek korába a játszás nem voltak játszó pajtásaik az egész gyermek korától egésszen felnőt koráig a karier épitéssel foglalkozott ill. azzal hogy el ugy mond elássa az egész világot a zenével és probálja érzékeltetni az emberrekel hogy miről is szól az élet kérem értség meg ne ítéljék őt meg hogy ragaszkodott a kis gyermekekhez azért tette mert a barátot abban kereste… ami pedig a hálál okát keresve keresnénk arrol természetesen csak anyi füzni valom lenne hogy éppen így irták meg neki egyszer ,,ránk is sor kerülhet ,,,, egyszer jövünk utána meg megyünk csak az a nem mindegy hogy hogyan és michael jackson is ezen volt tehát ugy távozzott hogy mi voltábol itt hagyta győnyőrü karierjét amit máig hallgatunk ,,, zenére gondolok és persze a hir nevére bár menyíre is nehéz a hiánya de meg kel szoknunk a gyerekbarátságoskodásáról el itélni nem szügséges jézus is szerete a gyerekeket más a pedofillia más a homokosság ill.
  elárulok egy titkot okéss. mikor isten meg teremtette a világot milyen érdekes volt hogy ádám volt magába ,,,,, kérdés ki tudja hogy meddig,,,, és vajon ha nemi vágyat érzet akkor mi tehetett…. senki se tudja meg fejteni hogy vajon akkor mi volt igazam van kérem tisztelettel…
  tehát a pedofillia egy olyan betegség ami csak férfiakra hat ki ill. nemi vágyakozzás a mássik nem után ,,kérdés miért,,, szerintem azért mert nem volt ugymond szerencsélye a lányoknál ill. stb ahomokosokrrol anyit rővidden hogy őket se itélem el ,,,btegség ,, igy jobban essik le irnom .. ugy hogy semi kétség hogy jckot rosszhisszemüsségel vádoljuk .
  köszönöm hogy írhatam és véleményemmel érlelödhetnek majd pozitiv birálást nagyon szépen köszönöm ,,,, macaulay culkin tőbbet tudna segiteni a vélemény kutatásukban
  alázzatal iván gábor levél cimem ha esetleg vissza válasszolnának annak is örülnénk szives türelmüket és ne haragudjanak ha terhükre váltam egy kicsit

  lak cimem iván gábor abaujkér rákoczi ut 34. 3882 telefon számom
  06302234253 köszőnőm szives figyelmüket és hogy jackot kép viselhettem….

 3. MorningGlow szerint:

  Egyetértek Gipsz Jakab-bal.

 4. Gipsz Jakab szerint:

  “De úgy gondolom ,ez a cikk nem méltó MJ-hez!”
  “Mindez,ami itt szerepel,méltatlan Michaelhez.”

  Kedves hozzászólók, “nem méltó” hozzá, abban az értelemben, hogy valóban nem ezt érdemelte. De attól, hogy nem beszélünk róla, ez még megtörtént…
  Megalázták. Alaptalanul és nagyon. 😦
  Ha a blog valamiféle álszeméremből, vagy ki tudja, miből eredően nem beszélne erről, akkor a hitelességéből veszítene.
  Másrészt, ha soha nem “meséljük el” a mi verziónkat, akkor csak a hazugságokat tudja olvasni még az is, aki nyitott lenne a meggyőzésre.
  Tehát, a magam részéről üdvözlök minden erőfeszítést, amely arra irányul, hogy a Michael-ről kialakult képet javítsa, így ezt is.
  Köszönöm. 🙂

 5. Moonwalker szerint:

  Húha, hogy felháborodtak egyesek ezen a bejegyzésen. 😛
  Szerintem semmi gond nincs vele.
  Akinek nem tetszik az ne olvassa.
  Ennyi.
  Remélem nem sértettem meg senkit.

 6. jacksonaktak szerint:

  Tisztelt hozzászólók!

  Véleményüket tiszteletben tartom, de nem értek vele egyet, így kérésüket sem teljesítem. Sajnos ez nem úgy működik, hogy az embereket meg fogja győzni Michael ártatlanságáról az, ha elmondjuk nekik nézzék meg a dalszövegeit, vagy azt, hogy szerintünk milyen kedves ember volt.

  Tényekre van szükség a megvédéséhez és amint a blogom legelején is elmondtam, sajnos ezen témakör taglalása közben felmerülnek ilyen kellemetlen epizódok is. A védelem azonban csak úgy hatékony, ha nyílt, őszinte és tényeken alapuló.

  Nincs szükség arra, hogy bármely tényt elrejtsük, mert minden Michael mellett szól. Ennek bemutatására vállalkozott ez a blog. Ha önöket kényelmetlenül érinti egy-két bejegyzés, akkor csak annyit tudok javasolni, hogy kerüljék el őket. Sajnos a téma maga olyan, hogy ha tévében menne, akkor néha 18-as karikát igényelne. Dehát nem azzal vádolták meg Michaelt, hogy megrángatta valaki haját….
  Levenni nem fogom, mert hozzátartozik a teljes történethez. Maga Michael is beszélt erről a televízió nyilvánossága előtt:

  Azért remélem, hogy hasznát is veszik a blogomban fellelhető információknak, amikor esetleg ellene vádaskodó embereket kell tényekkel meggyőzni. Az nem elég, hogy “szeretem MJ zenéjét, tehát ártatlan”.

  Hadd ajánljam figyelmükbe az “actor” nevű hozzászóló bejegyzését ebben a témában: https://jacksonaktak.wordpress.com/2010/06/23/blog-a-michael-jackson-elleni-vadakrol/

  Erről szól a dolog, ezért fáradozom.

  Maradok tisztelettel.

 7. Galliánné Gál Veronika szerint:

  Tisztelt Blogtulajdonos!

  Tisztelettel megkérem,h ezt a bejegyzést haladéktalanul távolítsa el erről az oldalról..Mindez,ami itt szerepel,méltatlan Michaelhez.
  Hiszem,hogy azokat,akiket meggyőzni kíván ezzel a bejegyzéssel Michael ártalanságáról,csupán ujabb támadási felületet ad mindez…
  Hiszem,hogy őket nem Michael nemi szervének állítólagos jellemzői fogják meggyőzni az ártatlanságáról..Az ,aki meggyőzésre vár,olvasson utána hivatalos oldalakon az életének,ismerje meg az ő gondolatvilágát,érzéseit,és rögtön tudni,érezni fogja,az,amivel vádolták,sosem történhetett meg..
  Mindez,amit itt olvasok,piszkos és méltatlan hozzá!
  Egyszerűen gusztustalan!
  Kérem Önt a bejegyzés mielőbbi eltávolítására!
  Michael sem szeretné itt látni mindezt soha!
  Előre is köszönöm!

  Maradok tisztelettel:G.G.Veronika

 8. EDIT szerint:

  Kedves blog tulajdonos!Tisztában vagyok azzal hogy a szándék mely vezeti nemes!De úgy gondolom ,ez a cikk nem méltó MJ-hez!Úgy érzem ami ott akkor történt az nem tartozik senkire sem,megalázták legyen ennyi elég a nyilvánosságnak!!!Legyen elég és ne taglalja ki senki sem részletekbe menően mit és hogyan csinált mondott azokban a borzalmas órákban!TUDOM SOK HELYEN FELELHETŐ EZ ,ÉS ELÉG SZOMORÚ HOGY EZ EGYÁLTALÁN KI KERÜLHETETT ONNAN ABBÓL A SZOBÁBÓL!És én úgy érzem nincs senki akinek joga volna ezt olvasni egyáltalán!Michaelt sokan bántják és örülnek az eféle cikkeknek!!Ezért arra kérem ha lehet legalább a Neverlandon történtek le írását ne tegye nyilvánossá ezt Michael sem akarná ebben biztos vagyok!
  Köszönettel és tisztelettel!
  ui:Kérem ne tekintsen ellenségének azért amit írtam!

 9. Visszajelzés: Michael Jackson a pedofil maffia áldozata volt |

 10. Visszajelzés: Chandlerék nem akarták, hogy a bíróság elé kerüljenek a Jackson nemi szervéről készült fotók! |

 11. Visszajelzés: Az ügyész, aki Michael Jackson elpusztítására tette fel karrierjét: Tom Sneddon |

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s