Larry Nimmer dokumentumfilmje Michael Jackson 2005-ös peréről

Eddig nagyrészt az 1993-as üggyel foglalkoztam és kevesebbet a 2005-ös perrel. A hiányosságokat pótolva Chandlerék után most térjünk át Arvizóékra. Kiinduló pontként javaslom Charles Thomson cikkének (ismételt) áttekintését – abban szépen összefoglalta a 2005-ös nonszensz per eseményeit, bár korántsem teljes körűen. Thomson például nem említette Arvizóék korábbi ügyét a JC Penny áruházzal, amely fontos részlet a róluk formált képünk kialakításában. Az alábbi dokumentumfilmben erről is lesz szó. A filmet Larry Nimmer készítette, akit Jackson védelme fogadott fel a per során, hogy filmezze le Neverlandet. Nem is szaporítom tovább a szót, íme a dokumentumfilm magyar felirattal:

Megjegyzés: Az 5. részt sajnos a Sony levetette (nem igazán értem miért pont az 5. részt), de abban már semmi lényeges nincs. Ez egy 2 perc 24 másodperces végszó, amelyben először azt mutatják hogyan ünnepelték a rajongók Jackson felmentését 2005-ben, majd az énekes 2009-es haláláról mond néhány szót a narrátor, végül pedig Paris Jacksonnak apja búcsúztatóján elmondott híres beszédével zárul a film: „Csak azt akarom mondani… Amióta csak megszülettem apa volt a legjobb apa, akit el lehet képzelni. És csak azt akartam mondani, hogy szeretem… nagyon.”

Kategória: A 2005-ös per
Címke: , , , ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

6 hozzászólás a(z) Larry Nimmer dokumentumfilmje Michael Jackson 2005-ös peréről bejegyzéshez

 1. Szia! Tudom, hogy érdekes, hogy ezt a hozzászólást pont most (ennyi év után) írom, de nagyon szeretem Michaelt, az Ő zenéin nőttem fel (1995-től) és a lehetőségeim keretein belül a létező összes dokumentumot elolvastam, illetve dokumentumfilmeket, interjúkat (stb..) megnéztem. És kíváncsi vagyok erre a dokumentumfilmre is, amit a cikkben említettél (Neverland el nem mesélt története) mert még ezt nem láttam sajnos. Esetleg megoldható lenne valamilyen platformra (esetleg google drivera) feltölteni a részeket fordítással és linkkel eljuttatni hozzám? Nagyon örülnék és hálás lennék, ha sikerülne.

  Szeretettel üdvözöl, Alexia

 2. Visszajelzés: Az Arvizo-féle koncepciós per – 1. rész: Előzmények |

 3. Visszajelzés: Magasabb érdekek is dolgoztak Michael Jackson ellen, mint vádlói pénzsóvársága? |

 4. jacksonaktak szerint:

  Igen, én is erre gondolok, de akkor is fura, mert MJ zene a többi részben is van.

 5. MorningGlow szerint:

  Az 5. részt talán a végén lévő zene miatt vették le (Gone too soon) .

 6. Visszajelzés: Hogyan hálózta be Martin Bashir Michael Jacksont? |

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s