„Hatóságok: Sosem volt bizonyíték arra, hogy Michael Jackson pedofil lett volna!”

A RadarOnline tegnap cikket jelentetett meg „Hatóságok: Sosem volt bizonyíték arra, hogy Michael Jackson pedofil lett volna!” címmel. Ezt mi már nagyon jól tudjuk, de jó látni, hogy végre ez elhangzik egyre több helyen a médiában.

A cikk egy Michael édesanyjával, Katherine Jacksonnal készült interjúrúból indul ki, amelyet szintén ezen a héten adott le egy amerikai TV csatorna és amelyben Mrs. Jackson védte fiát a pedofil vádakkal szemben.

A RadarOnline ennek nyomán a Los Angeles-i Gyermek- és Családvédelmi Szolgálatát (DCFS) egy meg nem nevezett munkatársára hivatkozik, aki elmondta nekik: „A Los Angeles-i Gyermek- és Családvédelmi Szolgálat teljes mértékben egyetért Katherinnel abban, hogy a fia sosem molesztált egyetlen gyermeket sem azokban az ügyekben, amelyeket a Szolgálat kivizsgált.”

Jacksont 10 éven át vizsgálta a DCFS.

„Michael teljes mértékben együttműködő volt mindig, amikor a DCFS-sel érintkezett. Órákig kérdezgették az ügyvédje nélkül. Semmit sem tartott vissza. Nem értette, hogy miért vádolják ilyesmivel. A DCFS minden vizsgálata után minden vád alól tisztázta. Hogy Michael néha olyan helyzetekbe hozta-e magát, amibe a legtöbb normális ember nem tenné? Abszolút. Michael kikérdezése nagyon, nagyon kemény volt. Nem tudta felfogni hogyan vádolhatja bárki azzal, hogy gyermekmolesztáló.”

A 2005-ös vádlóról a RadarOnline forrása azt mondta, hogy „abszolút semmi hitele nem volt”. „A vádló és a családja egy csomó különböző történetet adott elő arról, hogy mi történt.

Forrás: http://www.radaronline.com/exclusives/2011/05/katherine-jackson-michael-jackson-today-show-child-molester-pedophile-los-angeles

Nem állítom, hogy egy „meg nem nevezett forrás” bizonyíték bármi mellett, de a fenti állítások azért tűnnek hitelesnek számomra, mert amint ebben a cikkben írtam, a DCFS valóban azzal a következtetéssel zárta le 2003-ban a Jackson elleni vizsgálódását, hogy a „vádak megalapozatlanok”. Amire Tom Sneddon „inkompetensnek” nevezte a hivatalt. Valójában ezt inkább róla lehetne elmondani (bővebben lásd a hivatkozott blogbejegyzésemet).

Kategória: A 2005-ös per, Az 1993-as ügy, Média
Címke: , , ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s