Új sorozat

Kedves Olvasóim!

Az elmúlt időszakban néhány társammal együtt a Michael Jackson elleni vádakról szóló egy angol nyelvű honlapon dolgoztam. Még 1-2 rész hátra van, de lényegileg ez a honlap már elkészült és megtekinthető itt: http://michaeljacksonallegations.com/ .

Arra törekedtünk, hogy tárgyilagosak, tényszerűek legyünk és állításainkat forrásokkal alaposan körbebástyázzuk. Itt, ezen a blogon nemsokára elkezdem magyarra is lefordítani az oda felkerült anyagokat. Úgy gondolom, hogy ez a blogomon eddig megjelenteknél részletesebb, pontosabb és ha lehet ezt mondani profibb anyag, így remélhetőleg a végigolvasása után minden tökéletesen érthetővé válik azok számára is, akik most még a sötétben tapogatóznak a vádakkal kapcsolatban.

Azért tartom ezt fontos dolognak, mert sajnos akit egyszer megvádolnak gyerekmolesztálással, azon a stigma örökké rajta marad, akkor is, ha ártatlan, de hiszem, hogy ebben az esetben minél több információt kapnak az ügyről az emberek, az annál inkább segít eloszlatni a tévképzeteket és tiszta vizet önteni a pohárba.

Holnap már indulunk is az első cikkel.

Kategória: A 2005-ös per, Az 1993-as ügy
Címke: , , , , , ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

3 hozzászólás a(z) Új sorozat bejegyzéshez

  1. jacksonaktak szerint:

    Köszönöm nektek, lányok! Úgy gondolom, hogy minél több információ áll rendelkezésére valakinek, annál világosabbá válik, hogy hamisak voltak ezek a vádak. Ezért fontos az információ terjesztése.

  2. Edina szerint:

    Nem is tudom mit szóljak, mert a “köszönöm” és a “hála” az már szerintem kevés. De mivel nincs jobb szó rá, ezért mégis szeretném megköszönni azt az odaadó és kitartó munkát, amit belefektetsz az ismereteid megosztásába, hogy nekünk magyaroknak emészthetővé tedd azt a hihetetlen információ tömeget, ami Michael Jackson életének legnehezebb időszakát öleli fel. Egyetértek, Te vagy a legjobb! Nem csak MJ perei, hanem zenei hagyatéka tekintetében is (MJ Zene Blog). Minden tiszteletem a tiéd. Respect neked Respect! ❤ 🙂

  3. Linda szerint:

    Atyaég! Ez még “a blogodon eddig megjelenteknel (is) reszletesebb, pontosabb es profibb anyag”? Hogy lehet ez? Kivancsian varom! Te vagy a legjobb! (Es meg mindig osztom, hogy a munkaidat ki kellene adni konyv formajaban is, es meg tobb emberhez eljuttatni, mert annyira profi, tele alapos hattermunkaval!) Csak igy tovabb, kivancsian varom az anyagokat!

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s