Conrad Murray média támogatással gyalázza tovább Michael Jacksont

Amikor már nem hiszed, hogy van még lejjebb a bulvármédia számára ők újra és újra be tudják bizonyítani, hogy igenis van. Az elmúlt hetek Michael Jackson elleni rágalomkampánya úgy tűnik meghozta a kívánt kattintás mennyiséget és profitot ugyanis most tovább folytatják.

A legújabb az, hogy a Michael Jacksont halálba küldő és bűnvádi eljárásban tettéért elítélt Conrad Murray új könyvének biztosítanak publicitást azzal, hogy a leginkább mocskolódó, rágalmazó részeket publikálják belőle. A Mirror egy egész cikksorozatot áldoz ezekben a napokban a nemtelen és etikátlan reklámra, címlapsztoriként.

Nem hiszem, hogy bizonygatnom kellene miért is etikátlan az, hogy  egy olyan embernek, akit bűnvádi eljárásban elítéltek egy ember megöléséért publicitást adunk arra, hogy gyalázza azt az embert, akinek elvette az életét. Murray egyébként a mai napig nem hajlandó egy fikarcnyi felelősséget sem érezni Jackson haláláért.

Börtönbüntetését azóta letöltötte, orvosi engedélyeit viszont elvesztette, soha többé nem praktizálhat. Ebből kifolyólag pénze sincs és hát mit csinál egy olyan ember, aki valaha MJ körül volt és pénzre van szüksége: naná, hogy szennyet árul róla a bulvármédiának.

“Szerencsére” az állításai annyira abszurdak, hogy merem azt gondolni mindenki át fog látni rajtuk, akinek két agysejtnél többje van. Bár lehet, hogy túlbecsülöm az embereket? Legalábbis amilyen szélsebesen az ilyen mocskok végig tudnak seperni a világon, az sokszor elbizonytalanít az emberi intelligenciába vetett hitemben.

Eddig amiket a bulvármédia megjelentetett belőle:

1) Naná, hogy van benne pedofil vád, anélkül ma már nem lehet MJ-ről könyvet vagy cikket írni, pláne ha azt akarod, hogy a bulvármédiát érdekelje és jól is fizessen a sztorijaidért. Murray változata az, hogy Jackson szerelmes volt egyik ismerőse, Mark Lester 12 éves lányába Harrietbe és arról érdeklődött Murray-nél, hogy hogyan vehetné feleségül majd a 2009-es This Is It turné alatt vagy után – vajon melyik ország engedélyezi, hogy elvegyen egy 12 éves lányt?

A gond ezzel az állítással csak az, hogy Harriet jóval idősebb volt 2009-ben, mint 12. Itt egy fotó MJ-ről és Harrietről 2009-ben (a középső szőke lány). Ez nem egy 12 éves lány, hanem legalább 16-17. (Természetesen semmi bizonyíték nincs rá, hogy MJ szerelmes lett volna belé. A két család sok éves barátságban állt egymással. Más kérdés, hogy MJ halála után az apa Mark Lester is eladta a lelkét a bulvármédiának pénzért, de az egy más téma. A fotón balról jobbra: Harriet anyja, Harriet, MJ és Harriet testvére Lucy.)

MJ Harriet 2009Az alábbi fotó pedig 2003-ban készült. A lány akkor nézett ki olyan 11-12 évesnek. MJ akkor még nem is ismerte Murray-t.

Jackson-kids-in-Vegas-prince-michael-jackson-9733293-506-3592) Murray másik hasonló állítása az, hogy Jackson azt tervezte, hogy ha nem tudja feleségül venni a 12 éves Harriettet, akkor felségül veszi a Harry Potter 11 éves sztárját Emma Watsont. Murray megint elfelejtette megnézni a születési dátumot, ugyanis Watson 1990-ben született, tehát 2009-ben nem 11 éves volt, hanem 19.

Szóval miért is érdeklődött volna MJ Murray-nél arról, hogy hogyan tudja a 11, ill. 12 éves Watsont és Lestert feleségül venni a This Is It alatt vagy után (2009-2010-ben), amikor mindkét lány már bőven idősebb volt, mint 11-12 éves? Természetesen nem hiszem el, hogy MJ bármelyiket is feleségül akarta volna venni, de még ha teoretikusan végiggondoljuk a sztorit akkor sincs értelme.

3) Murray következő állítása az Jackson álruhában sztriptízbárokba járt és prostituáltakat fogadott a lakásán. Női prostikat. Lassan eldönthetné már a bulvármédia meg a Murray-hez hasonló médiapatkányok, hogy akkor most szerintük mi is volt MJ szexualitása? A nőket szerette vagy a férfiakat? A kisfiúkat vagy a kislányokat? Szerintem már az is megvolt, hogy az állatokat (Bubbles csimpánzról is tett már állításokat a bulvársajtó), szóval lassan már tényleg minden változatot kimerítenek. Azzal, hogy ezek a sztorik legalább egymással konzisztensek legyenek nem sokat törődnek. Amíg van elég agyhalott amelyik elhiszi ezeket a cikkeket, addig kit érdekel ugye.

Hozzá kell tenni, hogy Murray tárgyalásán kibukott, hogy Murray az, aki meglehetősen járatos a sztriptízbárok és prostik világában, szóval valószínűleg a saját élményeit konvertálta át Jacksonra a könyvében.

4) Aztán van olyan állítás is, hogy MJ-nek nem is volt vitiligója, hanem szándékosan fehéríttette magát, mert fehér akart lenni, amit Murray szerint bevallott neki. Na ez megint egy olyan kérdés, amivel kapcsolatban piszkosul böki a bulvármédia csőrét, hogy MJ halottkémi jelentése ellentmond az évtizedes bulvárkampánynak miszerint MJ fehér akart lenni és leírja, hogy a sztárnak vitiligója volt. Így aztán mi is jöhetne nekik jobban kapóra mint ha valaki azt állítja, hogy MJ bevallotta neki, hogy igenis fehér akar lenni? Kár, hogy az illető nem szavahihető.

5) Aztán még vannak olyan finomságok, hogy Murray szerint MJ agyátültetést akart végrehajtatni magán, hogy elfeledje a gyerekkori rossz emlékeit. Na szerintem legkésőbb itt le kellene esnie már mindenkinek, hogy mennyire szavahihetőek ezek a sztorik, amiket Murray mesél…

6) Mindemellett Murray azt állítja, hogy MJ jó barátja volt (ilyen “barátokkal” kinek kell ellenség?) és MJ akaratából és kifejezett kérésére írta meg ezt a könyvet és tárja a nyilvánosság elé mindezt. Hát persze! MJ azt akarta, hogy a halála után egy ilyen mocskolódó könyv szülessen róla. Teljesen hihető. LOL.

Szerk.: Úgy gondolom érdemes felidézni mit is mondott a bíró, aki kiszabta Conrad Murray büntetését. 2:20-nál többek között hazugnak és csalónak nevezi, aki veszélyes. Na, ennek az embernek biztosít most platformot a bulvármédia az áldozata gyalázására. Gratulálok nekik az új erkölcsi mélyponthoz!

 

 

 

Kategória: Média
Címke: , , , , , ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

6 hozzászólás a(z) Conrad Murray média támogatással gyalázza tovább Michael Jacksont bejegyzéshez

 1. MorningGlow szerint:

  Mikor megjelent ez a cikk jó pár oldalon felléptem 😀 és helyreigazítottam az embereket. Persze, miután 2x meghurcolták még ilyeneket fog mondani egy teljesen idegen embernek.
  Egyébként szerencsére már az emberek nagy része Michael mellett van és elegük van már ebből.

 2. Mária Libertiny szerint:

  Istenem, hogy tud a penz ilyen aljas szornyetegge tenni egy emberi lenyt. Szegeny Michael minden volt mar amit csak beteg emberek elmeje kitalalni tudnak. Pedig O volt a vilag legcsodalatosabb zenei alkoto es eloado muvesze! Ha csak 1 % igazsag is lett volna benne ilyen aljas , hogy lehet valaki halalanak 7. Eve utan ilyenre vetemedni Nem gondol csaladjara Edesanyjara, gyerekeire, meg nekem is faj!!!!!

  2016. júl. 17. 13:31 ezt írta (“WordPress.com” ):

  > jacksonaktak posted: “Amikor már nem hiszed, hogy van még lejjebb a > bulvármédia számára ők újra és újra be tudják bizonyítani, hogy igenis van. > Az elmúlt hetek Michael Jackson elleni rágalomkampánya úgy tűnik meghozta a > kívánt kattintás mennyiséget és profitot ugyanis most tov” >

 3. Sea szerint:

  Ez az ember bármit megtehet? Ez már nekem is sokk.Nem jutok szóhoz.Nevetséges és felháborító egyszerre.
  Köszönöm a mukád…

 4. Csilla Füredi szerint:

  Itt a legújabb , Murray által tálalt mocskos szemét sztori …… egymás hegyén , hátán ….. ez már tényleg a legalja , nem is találom a szavakat , de talán jobb is , ha nem is keresek 😦
  Respect , érezhető az írásodon , hogy ezt már te is nagyon nehezen dolgozod fel ….. ( nem is lehet és nem is kell ) Én most totál kibuktam …… sokadszorra gondolkodom el , vajon miért …. MIÉRT bántják állandóan ??!! Mindig ugyanoda kanyarodok vissza …… pénzért és a ” kattintásért ” ……. és még miért ??!! Érzek ebben a dologban mást is , elég régóta , ami talán nyilvánvaló …… Michael a legnagyobb hatású fekete művész , aki valaha élt a földön …… sokaknak nem fér ez a begyébe ……. rasszizmus , igen ……. a legrosszabb fajta . ……. ez már a boszorkányüldözés kategória 😦 Most írhatnám , hogy szólaljon meg Elvis lánya is …… de ő nem fog …..nem fogja Michaelt megvédeni . …… sose tette , miért pont most tenné !
  Nekünk rajongóknak csak a fájdalom jut most és egyfolytában ….. nem is kevés …… erőt meríteni a te írásaidból tudok , többek közt …… Isten áldjon a munkádért , nem lehetek elég hálás . Legszívesebben bőgnék most ……. a tehetetlen düh könnyei ……..

  • jacksonaktak szerint:

   Lisa Marie vajmi keveset tehet, amellett pedig megvan most a saját baja mivel válik a negyedik férjétől is, aki meglopta állítólag.

   Viszont az MJ hagyatékkezelő szerintem itt tehet valamit. Ahogy korábban már mondtam sajnos az amerikai törvények nem védik a holtakat a rágalmazástól, viszont Murray esetében ott az orvos-beteg titoktartás követelménye ami alapján talán lehet tenni valamit jogilag. Vagy pedig az a tény, hogy mégiscsak MJ elítélt gyilkosa, akinek elvileg nem szabadna profitálnia az elkövetett bűncselekményből. Vannak államok az USA-ban, ahol létezik az ún. Sam fia-törvény, ami kimondja, hogy egy elítélt bűnöz nem profitálhat az elkövetett bűncselekményből, pl. azzal, hogy könyvet ír róla. Bár azt hiszem sajnos Kaliforniában eltörölték ezt a törvényt. Viszont szerintem orvos-beteg titoktartás alapján talán meg lehetne fogni Murray-t jogilag.

   Azzal egyetértek, hogy ez másról is szól, mint a pénz és hogy van egy rejtett rasszista motiváció is mögötte – legalábbis bizonyos lapok részéről. A brit bulvárlapok amúgy híresen rasszisták. Egykor a Sun főszerkesztője, Kelvin MacKenzie ki is mondta kik is jelentik ezeknek a bulvárlapoknak a fő célcsoportját:

   „Nem érted az olvasókat, igaz-e? Az olvasó az a fickó, akit a kocsmában látsz, az a régi vágású fasiszta, aki haza akarja küldeni a négereket, aki fél az unióktól, fél az oroszoktól, utálja a homokosokat, a különcöket és a drog dílereket. Nem akar ilyen dolgokról [komoly hírekről] olvasni.”

   http://www.nextleft.org/2010/09/kelvins-memo-for-guido.html

   • Csilla Füredi szerint:

    Hmmm , ez igaz ! Murrayt talán meg lehetne fogni és meg is kellene ! Kíváncsian várom , lép e a hagyatékkezelő egyáltalán valamit ……. én valahogy olyan kelletlennek érzem őket az ilyen ügyekben …… persze én nem láthatok bele semmibe , hogy ők , ott , mit miért tesznek ……de néha hiányolom az emberséget …… az empátiát . ….. ne legyen igazam !
    Lisának most megvan a maga baja , igen ……. kicsit elragadtattam magam fentebb ….. jól felhúztam magam ezen a legújabb szemétségen .
    Nagyon jó , amit a bulvárlapokról ide idéztél , nagyon igaz ……. és a célközönség mit sem változott !
    Köszönöm , hogy válaszoltál …… továbbra is követlek !

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s