Leaving Neverland: Brandi Jackson kitálalt Wade Robsonról!

Brandi Jackson, Michael unokahúga

Újabb információk kerültek napvilágra, amelyek erősen megkérdőjelezhetővé teszik a Leaving Neverland című “doumentumfilmben” elhangzó Michael Jacksonnal szembeni gyermekmolesztálási vádakat. A filmben Wade Robson és James Safechuck adja elő pornográf részletességgel az állítólagos sztoriját a nemzetközi bulvármédia nagy örömére.

Azt, hogy ha ezek a dolgok valóban megtörténtek, akkor miért csak most, cirka 20-30 évvel később állnak ezzel elő (miközben egyébként ezekkel a vádakkal komoly pénzekre perelik Jackson cégeit), s korábban akkor miért védték meg Jacksont, miért tanúskodtak mellette eskü alatt, azzal indokolják a filmben, hogy Jackson agymosásban részesítette őket, így szerelmesek voltak belé, s ezért védték meg. Megjegyzendő, hogy mindkét férfi heteroszexuális.

Most azonban Michael unokahúga, Brandi Jackson megelégelte Robson hazudozásait és kitálalt róla. Az alábbiakat írta tegnap a Twitterén.

“Tea idő

Wade és én több, mint 7 évig voltunk együtt, de fogadok, hogy ez nincs benne ebben a “dokumentumfilmben”, mert ez lerombolná az  időrendjét. És említettem már, hogy a nagybátyám, Michael Jackson volt az, aki összehozott bennünket? Wade nem áldozat. Wade Robson hazug.”

“Remélem odajön hozzám ezekért az  igazságokért, mert boldogan a helyére fogom tenni.”

“Megtudtam, hogy Wade több olyan nővel is megcsalt, akiktől azt remélte, hogy előrelendítik a karrierjét. Talán egyiküket ismeritek is, mert az egy nagy pop botrány volt. Wade nem áldozat, hanem egy opportunista.”

“Wade: állandóan arról beszéltél nekem, hogy “releváns” akarsz lenni. Annyi hidat felégettél, hogy most már csak akkor vagy releváns, ha a családom nevét használod a főcímekben a tiéd mellett. Itt az idő, hogy leállj a hazudozással és a saját életedet éld. A hazugság sprinteket fut, de az igazság maratonokat.”

És a végén egy fotó MJ-ről a gyerek Wade Robson és Brandi Jackson társaságában.

Arról, hogy Brandi és Wade Robson “jártak” rajongói körökben régen voltak pletykák, de ez az első alkalom, hogy Brandi ezt megerősítette.

A szenny-dokumentumfilm szempontjából azért fontos ez az információ, mert Brandi és Robson kapcsolata ezek alapján 1994-2001-re tehető, miközben Robson azt állítja, hogy a molesztálása 1990-1997-ben történt. Azzal a történettel, amit a molesztálási vádjaiban előad nehezen összeegyeztethető a Brandivel való kapcsolata, ugyanis – amint már említettem – annak érdekében, hogy meg tudja válaszolni azt a kérdést, hogy korábban akkor  miért védte meg Michaelt, azt találta ki, hogy azért mert szerelmes volt belé. Na most ez eleve elég érdekes egy fiútól, aki semmiféle homoszexuális érdeklődést nem tanúsított soha (sőt, minden információ szerint elég nagy szoknyavadász volt tinédzser korától fogva), de ezzel a Brandi sztorival együtt meg még nevetségesebb a dolog. Szerelmes vagy egy pasiba, de közben az unokahúgával jársz? A pasi szerelmes beléd (ezt is állította Robson), de közben összeboronál a saját kedvenc unokahúgával?

Nem véletlen, hogy a Brandivel való 7 éves kapcsolatát mind a “dokumentumfilmben”, mind a bírósági irataiban “elfelejtette” megemlíteni.

Nem beszélve arról, hogy ez James Safechuck állításaival is ellentmondásban van, mert ő meg olyanokat állít a beadványában, hogy Michael arra tanította őt, hogy utálja a nőket, illetve  lebeszélte arról, hogy lányokkal randizzon. Na most ez akkor hogy vethető össze azzal, hogy a másik “áldozatot”, Robsont meg összehoz egy lánnyal?

Ez persze csak egy újabb adalék Robson és Safechuck hazugságainak tengerében. Rengeteg olyan elem van, amelyet figyelmesen kielemezve rájövünk, hogy a történetük egy nagy átverés.

Ehhez meg:

“Megtudtam, hogy Wade több olyan nővel is megcsalt, akiktől azt remélte, hogy előrelendítik a karrierjét. Talán egyiküket ismeritek is, mert az egy nagy pop botrány volt. Wade nem áldozat, hanem egy opportunista.”

… egy kis segítség Michael unokaöccsétől, Taj-tól:

“A legtöbben a zene- és a tánciparban tudják ezt. Ezért nem akar már senki dolgozni vele. Wade-et csakis Wade érdekli. Sírj nekem egy folyót (Cry Me a River) Wade Robson.”

… hogy ne kelljen találgatni: bizony-bizony Wade Robson volt az, akivel Britney Spears megcsalta Justin Timberlake-et. Róluk szól Timberlake “Cry Me a River” című dala.

 

Britney Spears és Wade Robson

 

Michael és Brandi Jackson

Kategória: Robson/Safechuck
Címke: , , , , , , ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

2 hozzászólás a(z) Leaving Neverland: Brandi Jackson kitálalt Wade Robsonról! bejegyzéshez

  1. Visszajelzés: A “Leaving Neverland” kritikai elemzése |

  2. Libertiny Maria szerint:

    Koszonom, en mindig hittem MJ.artatlansagaban!!!

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s