Wade Robson 150-250 dollár/óráért kínál személyes konzultációt lelki sérült embereknek – mindenféle képesítés nélkül

Újabb bizonyíték arra, hogy Wade Robson nem más, mint egy kártékony csaló. Ez a legújabb pénzszerzési kísérlete. Honlapján online ajánl személyes konzultációt olyanoknak, akiknek valamilyen lelki, munkával, karrierrel kapcsolatos gondja van. Gyakorlatilag pszichoterápiát, még ha ezt nem is írja így le, hiszen nem írhatja, egyszerűen nincs rá képesítése, egy sarlatán. Viszont olyan díjat kér el ezekért az online konzultációkért, mintha legalábbis sztárpszichológus lenne. Aszerint áraz, hogy mennyi a “páciens” fizetése. Évi 50 ezer dollár alatt 150 dollár/óra. Azaz kb. 50 ezer Ft óránként! Még akkor is, ha az USA-ban mások a kereseti viszonyok ez rengeteg. Utána néztem, hogy ott mennyi egy átlag pszichoterápiás alkalom ára. Egy óra Kb. 60-120 dollár. De ez képzett pszichoterapeutákra vonatkozik, nem egy ilyen képesítések nélküli online sarlatánra! De ne aggódjunk, ha rendelsz tőle előre 4 alkalamt, kapsz 10% engedményt és potom 540 dollárért (kb. 177 000 Ft) megkapsz 4X1 óra online csevegést Wade Robsonnal! Hát nem megéri? Ez a legkisebb, kedvezményes ársáv az 50 ezer dollár alatti keresetűeknek. 50-75 ezer dollár közötti keresettel 200 dollár/óráért, 75 ezer dollár felett 250 dollár/óráért cseveghetsz a pszichés gondjaidról a mindenféle képesítés nélküli Wade Robsonnal. Tiszta haszon!

Robson azokon a lelki sérült embereken próbál élősködni, akiknek a szemében a Leaving Neverland kapcsán valamiféle hős, “sztár-áldozat” lett. Pontosan ez is az egyik célja a vádjainak (a perrel történő közvetlen pénzszerzés mellett). Erre is használja őket. Ugyan minek egyetemre járni, hogy képzett pszichoterapeuta legyél, ha mondhatod azt is, hogy mint “szexuális abúzus áldozata” hirtelen a téma és mindenféle pszichés gondok szakértőjévé váltál? “Gyertek fizessetek nekem annyit (vagy inkább többet), mint egy képzett terapeutának, majd én megmondom nektek a tutit!”

Wade Robson, aki azt reméli a szexuális molesztálási vádjaitól, hogy spirituális guruként relevánssá és rokonszenvessé teszik a potenciális ügyfelek számára

A pere alatti bírósági kihallgatások során a Michael Jackson oldalát képviselő ügyvédek már korábban is rábukkantak egy a Robson által írt feljegyzésre, amiben azt írta le magának már a legelején, hogy: “a szexuális molesztálási sztorim és a hatásai rokonszenvessé és relevánssá fognak tenni engem”.  Amikor Jackson ügyvédei megkérdezték, hogy ezt hogy értette, Robson azt mondta, hogy egy időben szeretett volna védikus meditációt oktatni és úgy vélte, hogy a szexuális molesztálási sztorija vonzóbbá teszi majd az olyan kliensek számára, akik szexuális molesztálás áldozatai voltak – azon az elven, hogy az emberek azokhoz szeretnek járni ilyen meditációra, akikkel hasonló élményeik vannak. Tehát azt látjuk, hogy Robson kezdettől fogva karrierépítésre is fel szerette volna használni a szexuális molesztálási vádjait – arra, hogy valamiféle spirituális guru legyen. Most meg is kezdte ilyen irányú működését mindenféle képesítés nélkül, 150-250 dollár/óradíjért. Ha esetleg még lennének kétségei valakinek afelől, hogy ez az ember milyen kalkulatívan és manipulatívan használja ezeket a vádakat.

Iszonyú ironikus egyébként, hogy egy olyan ember kínál életvezetési, munkahellyel kapcsolatos tanácsokat (jó pénzért), akinek 10 éve nem volt rendes állása, s aki azzal töltötte a 30-as éveit, hogy otthon lustálkodott és várta a pénzt egy hamis vádakon alapuló perből. Akinek mára az összes cége fel van függesztve az amerikai cégbíróságnál, mert nem adott be adóbevallást és nem fizetett adót.

Egy akkora nyilvánvaló csaló és sarlatán ez az ember, mint egy ház! És erre az emberre (és hasonszőrű társára, James Safechuck-ra) épült a Leaving Neverland és a teljes azt körülvevő, HBO által támogatott globális média kampány.

Kategória: Leaving Neverland, Robson/Safechuck
Címke: , , , , ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s